Avanti Turnivo

Samenwerking met JumpXL Eersel en andere sponsors

We hebben onlangs weer stappen gezet op het vlak van sponsoring. Naast onze vele Vrienden van de club hebben we ons eerste leden van de nieuwe Club van 100 mogen verwelkomen namelijk de Hypotheekrouteplanner. Adviseurs die afhankelijk van je persoonlijke situatie kijken naar de ideale hypotheek voor je. En De Achterste Hoef. Een topcamping in Bladel.

We krijgen ook een nieuwe bordsponsor in de hal. Binnenkort kunnen we het bord van de Bladelse Sniederspassage ophangen.

We werken al langer samen, maar op korte termijn zullen we een handtekening zetten onder een formele samenwerking met het videoproductiebedrijf ShowMi. Zij gaan ons helpen met promotiefilmpjes die onder meer op KempenTV, onze website en Facebook pagina te zien zijn.

Samenwerking JumpXL Eersel

Jump XL EerselTot slot kunnen we melden dat we een samenwerking voor drie jaren zijn aangegaan met JumpXL in Eersel. Enerzijds krijgen onze turnleden vanaf 6 jaar een persoonlijke voucher waarmee ze elk tweede uur gratis kunnen springen. Anderzijds gaan onze trainers de instructeurs van JumpXL ondersteunen met technische trainingen. Al onze trainers hebben de vouchers ontvangen om uit te delen aan onze leden. Op vertoon van de ingevulde voucher krijgt ieder lid tot het eind van dit seizoen het tweede uur gratis. Dus zo vaak als u maar wilt.

De vouchers zijn geldig tot en met 30 juni 2018. Bij de start van het nieuwe seizoen krijgt ieder lid weer een nieuwe voucher voor het nieuwe seizoen.