Avanti Turnivo

50 Jaar Avanti-Turnivo

In 50 jaar van idee naar medailles en maatschappelijke rol

Dit jaar bestaat onze vereniging 50 jaar. 10 Maart 1973 is Avanti in Bladel opgericht. In 2005 kwam de fusie tot stand met Turnivo uit Reusel. Alle reden dus om in 2023 feestelijke activiteiten te organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Hou de e-mailnieuwsbrief dus goed in de gaten. Zo gaan we met onder meer allemaal een keer gratis naar JumpXL in Eersel.
In ons magazine Feel Better dat in maart verschijnt staat een beknopt verhaal over de historie van de club. Die historie zal ook worden uitgebeeld in onze trainingshal in Reusel.

50 Leden gratis naar de kwalificatiewedstrijd 11 en 12 februari

Een van de eerste activiteiten is de organisatie van een landelijke wedstrijd op 11 en 12 februari in de grote hal van de sporthal in Reusel. Ook een deel van onze eigen selectieturnsters turnen ’s zaterdags hun wedstrijd. De zondag is het de beurt aan eerste divisie turnsters. 50 Van onze leden mogen gratis een van deze dagen komen kijken. Het enige dat je er voor moet doen is mailen naar info@avanti-turnivo.nl met de melding dat je zaterdag 11 februari of zondag 12 februari wilt komen kijken. Voor de eerste 50 reacties leggen we een vrijkaartje klaar. Let op dat kaartje is alleen voor het lid zelf. Ouders, familie of vriendjes moeten wel gewoon entree betalen.