Avanti Turnivo

Start lessen vanaf maandag 17 januari 2022!

We zijn heel blij dat we weer mogen beginnen met alle lessen en trainingen. Vanaf maandag 17 januari gaan we weer van start met het normale trainingsrooster. Dus niet meer het aangepaste rooster maar op de normale trainingsdag en tijd in Bladel, Eersel, Reusel en Hilvarenbeek. Mocht er een wijziging zijn in trainingsdag of tijd, dan heeft u hierover een email ontvangen.

Voor kinderen van 13 jaar en ouder is een mondkapje in de training verplicht tot de start van de les. Dit geldt ook voor de ouder of begeleider bij de de ouder/kindgym lessen. Heb je klachten of zit je in quarantaine ivm veel besmettingen in de klas, blijf dan thuis. Ook bij twijfel blijf je thuis. Mocht een lid ziek worden of klachten vertonen tijdens de les, dan is deelname aan de les niet mogelijk. In dat geval vragen we u uw kind direct op te halen.

De horeca bij de sportaccommodaties is gesloten. Er is geen publiek toegestaan in het horeca gedeelte, op de tribune of in de zaal tijdens een les.  U mag de kinderen buiten bij de deur afzetten en weer ophalen na de les.

Voor leden van 18 jaar en ouder geldt 1,5 m afstand houden van elkaar tijdens de training waar mogelijk. Ook is het tonen van een corona toegangsbewijs verplicht.

Ondanks de beperkingen die gelden tijdens de lessen, zijn we blij dat we weer mogen sporten. Heel veel sportplezier samen!