Avanti-Turnivo is de turnvereniging in De Kempen. We zijn actief in de kernen Eersel, Bladel, Reusel en Hilvarenbeek. In Reusel hebben we onze centrale trainingsaccommodatie. In de andere dorpen turnen we in de sporthal. We bieden gezond bewegen aan vanaf 2 jaar tot en met 60+. Zo bieden we ouder-kindgym, kleutergym, toestelturnen voor jongens en meisjes en wedstrijdturnen aan. Daarnaast hebben we een maatschappelijk sport- en beweegaanbod. Denk hierbij aan MRT binnen het basisonderwijs of de beweegclub voor chronisch zieken die we in combinatie met een fysiopraktijk aanbieden. Binnen onze organisatie hebben we meerdere trainers in loondienst. Voor uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij een

TRAINER turnen en/of gymnastiek m/v 10 tot 20 uur per week

Deze 20 uur per week zijn een combinatie van diverse trainingen. Bijvoorbeeld ouder-kindgym en recreatief turntraining. Of het beweegaanbod voor chronisch zieken en gymnastiek voor volwassenen. De combinatie maken we in overleg met je.

TIJDELIJK SELECTIETRAINER 

Ter vervanging van een van onze trainers zoeken we tijdelijk iemand die onze huidige selectietrainers kan ondersteunen tijdens de selectietrainingen. Dag(en) en tijden in overleg.

MRT TRAINER – Bewegingsagoog m/v 12 uur per week

In deze functie werk je met kinderen uit groep 2 van het basisonderwijs. Je werkt op de verschillende scholen in een van de gemeenten waar we actief zijn. De kinderen waarbij je een motorische achterstand hebt gesignaleerd begeleid je met specifieke oefeningen om hun motorische vaardigheid te verbeteren. Je voert gesprekken met de ouders en de groepsleerkracht of intern begeleider van de scholen.

Avanti-Turnivo is een open en ongedwongen organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. We zoeken daarom pro-actieve mensen die graag een bijdrage leveren aan de realisatie van onze ambitieuze plannen voor de komende jaren.

We bieden je een contract met salaris dat vergelijkbaar is met de CAO werken in de sportvereniging. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en zijn er mogelijkheden voor specifieke vakopleidingen.

Heb je interesse in deze afwisselende (bij)baan of delen hiervan, stuur dan je cv naar info@avanti-turnivo.nl.