Avanti-Turnivo is de turnvereniging in De Kempen. We zijn actief in de kernen Eersel, Bladel, Reusel en Hilvarenbeek. In Reusel hebben we onze centrale trainingsaccommodatie. In de andere dorpen turnen we in de sporthal of een gymzaal. We bieden gezond bewegen aan vanaf 2 jaar tot en met 60+. Zo bieden we aan ouder-kindgym, kleutergym, toestelturnen voor jongens en meisjes, wedstrijdturnen, fitgym en 60+ gym. Binnen onze organisatie hebben we meerdere trainers in loondienst. Voor uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij een

Trainer m/v voor 4 uur tot 6 per week in Hilvarenbeek en Bladel

Verenigingsmanager m/v voor 8 uur per week

Met de realisatie van de nieuwe sporthal in Hilvarenbeek krijgen we ook een kleine specifieke turnvoorziening. Dit geeft ons de mogelijkheid om verder te groeien in deze kern. De groei in Hilvarenbeek voorzien we in eerste instantie voornamelijk door het aanbod van recreatief turnen en ouder-kindgym. Om de verdere groei van onze vereniging te ondersteunen zoeken we een verenigingsmanager.

Trainer

De 4 tot 6 uur per week zijn een combinatie van diverse trainingen. Zo geeft je ouder-kindtraining in de ochtenduren op een of meerdere dagen per week. Op een andere middag geef je training aan leden die de turnsport op recreatief niveau bedrijven. In Bladel zoeken we een trainer voor 2 uur per week op vrijdagmiddag- avond.  Je bent actief in de turnsport of heb je affiniteit met turnen en beschik je over het KNGU diploma gymnastiek leider 3 of Turnen trainer/coach 3 niveau 3 of ALO opleiding.

Verenigingsmanager

De verenigingsmanager heeft een sturende, uitvoerende, controlerende, ondersteunende en sociale functie binnen onze vereniging. Hij/zij is verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere medewerkers en/of vrijwilligers binnen de vereniging voor praktische zaken als activiteiten en opleidingen en bezetting van onze assistenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en voortgang van het sportimpuls plan in de gemeente Hilvarenbeek. Je neemt initiatieven voor promotie van groepen wanneer dit nodig is. Je onderhoudt contacten met samenwerkingspartners in het onderwijs en sociaal domein. Je werkt nauw samen met het (dagelijks) bestuur. Rapporteert en informeert het bestuur omtrent planning en realisatie. We verwachten minimaal een MBO niveau 4 en goede sociale vaardigheden van je.

Algemeen

Als trainer en/of verenigingsmanager ben je pro-actief en ondernemend waardoor je een bijdrage levert aan onze plannen voor de komende jaren.
Heb je interesse in deze afwisselende baan of delen hiervan, stuur dan je C.V. voor 29 augustus naar solliciteren@avanti-turnivo.nl