Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is bekend gemaakt dat, vanaf zondag 28 november, de amateursport, dus ook onze vereniging vanaf 17.00 uur gesloten moet blijven. Dit betekent per direct géén trainingen na 17.00 uur bij Avanti-Turnivo. Deze maatregelen gelden naast de eerder ingestelde regels en zullen tenminste drie weken duren. Dit is voor ons en alle sportverenigingen een behoorlijke tegenvaller.

We gaan aan de slag om zoveel mogelijk leden een alternatief aan te bieden om te sporten vóór 17.00 uur. Hiervoor is een aanpassing van het huidige lesrooster noodzakelijk. De komende dagen wordt hier hard aan gewerkt. Informatie over de aanpassingen in het lesrooster, volgt per email en ontvangt u via het bij ons bekende emailadres. Tot die tijd gaan de lessen, die normaal worden gegeven vóór 17.00 uur, gewoon door met uitzondering van de lessen in Eersel op dinsdag 30 november. Hierover ontvangen de betrokkenen een email op maandag 29 november.

Voor onze selectie groepen vervallen per direct alle normale trainingen. Zij ontvangen zo snel mogelijk een aangepast trainingsrooster.

Houd de informatie op deze website en in de email goed in de gaten!