We willen weer sporten met z’n allen!

Dat is een ding dat zeker is. We hadden gehoopt dit seizoen nog in de zalen te mogen turnen, maar vooralsnog is dat pas per 1 september toegestaan. Daarom wordt er nu naast de oefenstof voor thuis hard gewerkt aan een buitensportprogramma. Dit mag onder strikte voorwaarden wel.

Ouder als coronateam-lid

Een belangrijke voorwaarde is dat er bij elke training een ouder aanwezig is als ‘coronateam-lid’. Die zorgt er onder meer voor dat de leden hun handen desinfecteren voordat ze sporten en stelt een aantal vragen om de gezondheid van iedereen zo goed mogelijk te waarborgen. Mail daarom naar buitensporten@avanti-turnivo.nl om u aan te melden als ‘coronateam-lid’. Zodra dit geregeld is én het programma rond is én we groen licht hebben van de gemeente kunnen we starten.

Let wel dit is geen turntraining. Ons turnmateriaal kunnen we/of mogen we niet mee naar buiten nemen. Mail voor 14 mei a.s. naar buitensporten@avanti-turnivo.nl of je zou willen meedoen aan een buitensportprogramma.

Definitief aanmelden per training

Zodra we toestemming hebben krijg je de mogelijkheid om je definitief aan te melden voor een training. Hierover ontvang je nog informatie. Maar aanmelden voor elke training is een verplichting van de overheid.