Turnen en gymnastiek in De Kempen

Avanti-Turnivo is de turnvereniging in De Kempen. We zijn actief in de kernen Eersel, Bladel, Reusel en Hilvarenbeek. In Reusel hebben we onze centrale trainingsaccommodatie. In de andere dorpen turnen we in de sporthal of een gymzaal. We bieden gezond bewegen aan vanaf 2 jaar tot en met 60+. Zo bieden aan ouder-kindgym, kleutergym, toestelturnen voor jongens en meisjes, wedstrijdturnen, fitgym, slimfit en 60+ gym. Een sportaanbod voor mensen met een beperking is in voorbereiding. Alle trainingstijden staan op de pagina ‘Trainingen‘ bij het betreffende sportaanbod.

Plezier en prestaties

Omdat het beleven van plezier in de sport bij Avanti-Turnivo voorop staat, streven we er naar om iedereen op zijn eigen niveau te laten sporten. De leiding van de groepen deelt de kinderen in op leeftijd en op vaardigheid. Op die manier blijft de sport een uitdaging en blijven ze lang plezier beleven in hun sport. Heeft een kind meer dan gemiddeld talent dan signaleert de leiding dat en bieden we de mogelijkheid tot wedstrijdturnen.

Vakanties

In principe zijn er geen trainingen tijdens de vakanties van de basisschool. Niet alle basisscholen volgen het voorstel van het ministerie. Twijfelt u of de training doorgaat? Vraag het dan na bij de trainster. De e-mailadressen van hen staan op de pagina organisatie.

Afwezig bij training

Kan uw kind een training niet volgen dan verwachten we dat u ruimschoots op tijd de trainster informeert. Hij of zij verwacht immers uw kind. Het is ook voor hen een geruststelling om dit te weten.

Lid worden?