Vanaf september starten we weer starten met de lessen ouder-kindgym en kleutergym. Ouder-kindgym is voor kinderen van 2 en 3 jaar en kleutergym wordt aangeboden voor kinderen van 4 en 5 jaar. Er volgt een lessenreeks van 18 lessen waarna de kinderen op kunnen gaan voor het Nijntje Beweegdiploma.

Avanti-Turnivo biedt deze lessen aan op onderstaande momenten:
– in Bladel op vrijdag van 10.40 tot 11.30 uur (ouder-kindgym).
– in Eersel op woensdag van 10.00 tot 10.50 uur (ouder-kindgym).
– in Reusel op vrijdag van 09.00 tot 09.50 uur (ouder-kindgym).
– in Reusel op zaterdag van 10.00 tot 10.50 uur (ouder-kindgym).
– en op zaterdag 11.00 tot 11.50 uur (kleutergym).

Ouder-kindgym:
Het opdoen van bewegingservaring is voor kinderen van deze leeftijd van groot belang voor hun
ontwikkeling. Onder gediplomeerde leiding en begeleiding van ouders of grootouders krijgen kinderen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden. Zo worden ze gestimuleerd om te klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. In de ontmoeting met andere kinderen, leert een kind ook rekening met andere kinderen te houden. Tijdens deze lessen wordt er toegewerkt naar het behalen van het Nijntje Beweegdiploma 1.

Kleutergym:
Het vervolg op ouder-kindgym is kleutergym. In deze lessen sporten de kinderen zonder de ouders. Het is een logische volgende stap in de bewegingsontwikkeling van een kind. Tijdens de kleutergym wordt er toegewerkt naar het behalen van het Nijntje beweegdiploma 2.

Aanmelden:
Vooraf aanmelden bij de ledenadministratie is in verband met verzekering wel nodig. Ieder kind kan een gratis proefles volgen. Vul het formulier in of mail de ledenadministratie