Tijdens het jaarlijkse clubkampioenschap van Avanti-Turnivo maakte de vereniging bekend dat zij een samenwerking is aangegaan met trampolinepark Jump XL uit Eersel en Perfect Fires uit Reusel.

Eigenaar Rob Jansen van Jump XL was aanwezig bij het kampioenschap. Onder toeziend oog van veel ouders werd de samenwerkingsovereenkomst tussen Jump XL en de vereniging getekend. Rob Jansen lichte de samenwerking toe. ”Wij bieden de leden een interessant voordeel en anderzijds gaan trainers van de club ons team begeleiden in sprongtechniek.” Naast Jump XL is de club ook een samenwerking aangegaan met Perfect Fires. Dit metaalbewerkingsbedrijf maakt onder meer haarden. Inbouwhaarden en maatwerkhaarden. Zowel hout als gasgestookt.

Voorzitter Van Kouteren liet weten blij te zijn dat de club weer nieuwe partners heeft gevonden die een bijdrage leveren aan de prestaties van de club. “wij zoeken samenwerkingen op zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Dit hebben wij ook met onze partners LDE accountants, Fysiotherapie Bladel, Flow Sleeping, De Tipmast en rijschool Reniers. Naast onze Vrienden van de club en onze Club van 100, is de samenwerking met bedrijven op intensievere basis van belang voor het realiseren van onze doelstellingen.” Verder informeerde de voorzitter het publiek over de toekomstplannen van de club zoals de realisatie van een specifieke turnvoorziening in de nieuwe sporthal in Hilvarenbeek en de verdergaande samenwerking met onderwijsinstellingen.

Aan het eind van de dag hadden 120 gymnasten hun wedstrijden geturnd. Toen bleek dat bij de recreanten Lis van Korven de nieuwe clubkampioen was.