Leden vanaf 7 jaar kunnen binnenkort gratis trampolinespringen bij JumpXL in Eersel (Mortel 4, 5521 TP Eersel). De sokken die je nodig hebt kun je ook gratis lenen.

Springen bij Jump XL is wel op eigen risico. Hiervoor moet je een aansprakelijkheid- en vrijwaringsformulier (Waiver) in vullen op de website van Jump XL.

Gratis springen kan op:

Woensdag 30 juni, 19.00-20.00 uur

Maandag 5 juli, 18.00-19.00 uur

Zaterdag 10 juli, 12.00-13.00 uur

Je mag voor meerdere dagen inschrijven, maar we kijken wel of zoveel mogelijk verschillende leden hier gebruik van kunnen maken. Inschrijven kan tot uiterlijk een week voor de betreffende datum. Je krijgt na de sluitingsdatum een mail of je op de betreffende dag bent ingedeeld. Bij binnenkomst bij Jump XL word je inschrijving gecontroleerd. Heb je geen e-mail ontvangen met bevestiging van je deelname dan sta je niet op de deelnemerslijst en kun je helaas niet springen op dat moment.

Je moet 2 dingen doen om met de club gratis te kunnen springen:

1 – Jezelf aanmelden in het ledenportaal onder het kopje ‘buitenlessen’ voor het gewenste uur Jump XL Eersel.

2 – Vul het aansprakelijkheid- en vrijwaringsformulier (Waiver) in op de website van Jump XL. Dat formulier vind je hier. Dit formulier kun je nu al invullen want het is een jaar geldig.

Leden die hun lidmaatschap stoppen aan het einde van het seizoen kunnen niet via het ledenportaal inschrijven. Zij kunnen een email sturen naar activiteiten@avanti-turnivo.nl In de email vermelden, naam van het lid, geboortedatum en groep waarin nu wordt geturnd en datum waarop je wilt springen.