De leden van de KNGU krijgen tot en met 31 juli speciale korting op de toegang tot het Turngala-DenBosch. Dus ook jij als lid van Avanti-Turnivo. Je betaalt dan € 15,– i.p.v. € 18,50.

Ga jij mee met de club naar dit turnspektakel? Als we met minimaal 20 mensen gaan krijgen we een speciaal arrangement. Dan gaan we op de foto met een aantal topsporters en hebben we een plaats dicht bij de vloer. Ook ouders, broertjes en zusjes mogen gebruik maken van dit aanbod.

Om mee te gaan met de club meld je jezelf uiterlijk 15 juli aan door te mailen naar activiteiten@avanti-turnivo.nl . Zet wel in de mail of je kaartje voor de middag- of avondvoorstelling wilt. Je maakt het verschuldigde bedrag over op onze rekening NL09RABO0107587637 onder vermelding van ‘Turngala’.

Ga mee en geniet van de Nederlandse topgymnasten. En onze eigen turnster Lotte de Graaf heeft een uitnodiging ontvangen om als turnster mee te doen aan dit gala. Laten we haar aanmoedigen. Kijk hier voor meer informatie over het Turngala-DenBosch.