turnzaal 1Maandag 5 juni wordt voor veel leden weer een spannende dag. Dan wordt het clubkampioenschap geturnd. Vanzelfsprekend weer in allerlei verschillende leeftijdscategorieën. In alle kerne wordt al flink getraind met de oefenstof voor dit kampioenschap. Zorg dat je op tijd aanmeld en neem je ouders, opa, oma en kennissen mee om je aan te moedigen.
Zorg dat je het niet mist. De wedstrijden worden geturnd in de hal in Reusel. Enige tijd voor het kampioenschap volgt de indeling zodat je precies weet hoe laat je aanwezig moet zijn. Succes.

De komende weken gaat iedereen tijdens de trainingen hard aan de slag met de wedstrijdstrijdoefeningen. Op 5 juni kan je dus publiek meenemen en laten zien wat je allemaal al kunt. Bovendien strijd je om de beste te worden in jouw categorie en je kan ook dorpskampioen worden. De recreant met de allerhoogste totaalscore van de dag gaat met de grote wisselbeker naar huis.

Meld je aan vóór 15 mei via: activiteiten@avanti-turnivo.nl, Vergeet niet je voor-, achternaam, geboortedatum en trainingsgroep te vermelden (dorp en tijdstip).

Voor selectieturnster en niveau 2-turnsters is aanmelden niet nodig, van hen wordt verwacht dat ze sowieso deelnemen. Meer informatie voor hen volgt via de hoofdtrainster.